Nadat u de blender op een vlakke stabiele ondergrond heeft geplaatst, de snelheidsschakelaar op de 0 stand is geselecteerd, de kan is niet gevuld boven het maximale niveau en het deksel is goed gesloten, gelieve onderstaande stappen op te volgen.

1. Zet de aan/uit-schakelaar in de aan-stand.
2. Draai de knop voor snelheidsregeling in de uit-stand
4. Voor de pulse functie gelieve de draaiknop in de 'M' positie te plaatsen. Nu kunt kiezen voor een van de drie programma's 'Ice', 'Smoothie' of 'Soup'. Deze knoppen zullen nu 30 seconden oplichten. Gelieve niet langer te gebruiken dan 1 minuut.
5. Gebruik de snelheidsregelaar om de gewenste

snelheid te gebruiken. Het indicatie licht gaat nu aan. Let op dat u deze functie niet langer gebruikt dan 2 minuten.

Deze solution is geldig voor de blender BL-4473