Het is vervelend dat je stoomapparaat niet naar behoren functioneert! Hier zijn enkele suggesties die wellicht kunnen helpen om je apparaat weer goed te laten stomen:

Geen stoom?

Soms kan het voorkomen dat het bolletje te strak in het rubber zit, wat kan leiden tot een geblokkeerde watertoevoer. Dit kan je als volgt oplossen:

1. Zorg ervoor dat het waterreservoir is gevuld tussen het minimum- en maximumniveau.

2. Verwijder het waterreservoir en controleer het kleine grijze bolletje (zie foto), dat bij de watertoevoer zit.

3. Probeer het bolletje voorzichtig met je vinger los te rollen.

Nog steeds geen stoom?

Het kan zijn dat er een luchtbel in de watertoevoerslang naar het apparaat zit. Schud het apparaat voorzichtig op en neer terwijl je de stoomknop indrukt om de luchtbel te verwijderen (let op, het apparaat kan opeens gaan stomen). Na het verwijderen van de luchtbel zou het apparaat moeten beginnen met stomen.

Bij het eerste gebruik kan het iets langer duren voordat het water wordt opgepompt, houd de knop daarom minimaal een minuut ingedrukt.

We gaan ervan uit dat het apparaat op deze manier weer naar behoren zal werken. Als het product na deze suggesties nog steeds niet functioneert, kan het zijn dat het apparaat defect is. Als het product nog binnen de garantieperiode valt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit probleem correct voor je kunnen oplossen.

ST-8916 ST-8920 PD-8745 PD-8809 PD-8810 PD-8811 PD-8949