Het is mogelijk om de watertank van de Tristar AT-5450 helemaal te verwijderen.

De manier om de watertank te verwijderen is door de achterste rooster en het scherm te demonteren. (Zie ook gebruiksaanwijzing ASSEMBLAGE punt 2.)

Aan de onderzijde van de watertank zit een knop/handle

Draai die knop naar links zoals hier beneden wordt getoond

Haal het rooster uit de achterkant van de luchtkoeler.

Druk de lippen naar beneden en trek het rooster naar voren.

Draai het schroef in het midden los om het schermbeugel te demonteren.

Haal het scherm voor voren en trek het omhoog .

Trek de waterbak naar voren.

Om de watertank weer in de aircooler te schuiven kunt u de handelingen in omgekeerde volgorde uitvoeren.