Hoe verwijder ik de watertank uit de Tristar aircooler AT-5464 en hoe laat ik het water weglopen uit de watertank?

Om de watertank helemaal te verwijderen is het van belang eerst het water uit de tank te laten lopen. Om dit te doen dient u de watertank te openen. Draai de knop linksom en trek de watertank zo ver mogelijk naar buiten.

De watertank kan nu nog niet helemaal worden verwijderd.

In de watertank kunt u in de bodem een kleine witte plastic plug zien zitten die verwijderd kan worden door er aan te trekken (zie de rode pijl)  Vergewis u ervan dat het weglopende water geen schade kan veroorzaken aan bv. vloerbedekking.  Plaats de aircooler desnoods eerst buiten of in de badkamer. U kunt ook een niet te hoog bakje onder de watertank plaatsen om daarin het water op te vangen. a

Als de plug los is kan het water uit de tank lopen.

Als de watertank helemaal leeg is kunt u de aircooler kantelen. Aan de onderkant in de bodem ziet u een wit plastic plaatje waarin zich een schroef bevindt (blauwe pijl) . Draai deze schroef los en haal het plaatje weg. Nu kan de watertank volledig worden verwijderd. (bij de rode pijl ziet u de witte plug)