Wat ontzettend vervelend dat de temperatuur niet goed lijkt te worden weergegeven.

De afwijking in de weergegeven temperatuur komt door de manier van kalibreren van dit apparaat. Dit komt doordat het sensor te dicht bij het verwarmingselement zit. (dat is gebruikelijk bij dit soort apparaten). Door de kachel te resetten zal het probleem zich oplossen.

1. Resetten doe je door de 'mode' knop circa 10 seconden in te houden.
  2. Het apparaat geeft daarna 4 piepjes ter bevestiging van de reset.
  3. Ook alle wifi data is gereset, dus het apparaat zal na de reset opnieuw geïnstalleerd moeten worden.
  4. Volg hiervoor de stappen in de handleiding / app.

Naarmate de verwarming dan langer aan staat zal het verschil steeds kleiner worden, in de meeste gevallen is het na 2-3 uur weer normaal (afhankelijk van het formaat van de ruimte en isolatie etc.).