Stap 1

Stap 2

• Voer het artikelnummer in.

De site geeft u een suggestie. Als die correct is, klikt u erop en kunt u het artikel toevoegen aan uw garantieaanvraag via de oranje knop 'Product toevoegen aan uw aanvraag'.

Stap 3

• Vul de vereiste informatie in om de aanvraag te vervolledigen

• Tenzij een product rechtstreeks bij Smartwares werd aangekocht (bv. reserveonderdelen), hoeft u geen factuurnummer in te voeren. Gebruik in dat geval '00000'.

U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanvraag. In het onderwerp van de mail vindt u het RMA nummer, met dit nummer is de garantieaanvraag bij ons bekend.